• Sedeče delo

  ONLINE delavnica

   

  Odpravljanje negativnih učinkov sedečega dela in izvajanje vaj za preprečevanje bolečin v hrbtu.

Težave zaradi sedečega dela so ena najbolj perečih težav zahodnega sveta. Delavnica “Sedeče delo” je praktično naravnana in je sestavljena večinoma iz dveh delov: odpravljanje negativnih učinkov sedečega dela in izvajanje vaj za preprečevanje bolečin v hrbtenici.

Na delavnici boste izvedeli:
– kakšni so negativni učinki sedenja,
– kako urediti domačo pisarno,
– zakaj so aktivni odmori zelo pomembni,
– kaj je hrbtenica in kakšne so njene funkcije
– vzroke bolečin v hrbtu in vratu (tveganja, ki jih predstavlja sedeče delo),
– vaje za oči,
– predstavitev in demonstracija vaj za preprečevanje bolečin v hrbtu in vratu,
– učenje, izvajanje in popravljanje pravilne izvedbe vaj,
– napotki, kdaj in kako pogosto izvajati vaje.

Delavnico “Sedeče delo” izvajamo v živo preko ONLINE video konference. Med delavnico popravljamo vašo izvedbo vaj in odgovarjamo na vaša vprašanja.

Delavnico “Sedeče delo” smo izvedli za številne organizacije in podjetja, med drugim za Ministrstvo za obrambo, KF Finance, Hofer, SIJ, Lekarna Ljubljana, KDD, Informacijski pooblaščenec, Smartcom, Arcont idr. Mnenja o delavnici si lahko preberete spodaj.

Vsi udeleženci dobite 1 mesec brezplačnih Aktivnih odmorov v vrednosti 30€!

Prijava na online delavnico SEDEČE DELO »

Termini in cenik

Termini 
Sobota, 7.11.2020 ob 18:00
Nedelja, 22.11.2020 ob 18:00

Cenik
Cena delavnice je 35€.

GiBit člani imajo 20 % popust.

Maksimalno število udeležencev je 15 oseb.

Čas trajanja delavnice je 90 minut.

Vsi udeleženci dobite 1 mesec brezplačnih Aktivnih odmorov v vrednosti 30€.

Prijava na online SEDEČE DELO »

Mnenja podjetij o delavnici Sedeče delo

 • Tina Cvetko Fonda, kadrovska služba, Javna agencija RS za zdravila in medicinske pripomočke
  “Preko projekta DIR smo se prijavili na delavnico Sedeče delo in Analizo podjetja. Vsi zaposleni, ki so bili vključeni v projekt DIR, so bili izredno zadovoljni. Analizo podjetja smo vzeli kot osnovo za pripravo načrta promocije zdravja na delovnem mestu. Z analizo smo ugotovili zelo velik interes (in potrebo) po aktivnih odmorih, tako da trenutno s pomočjo podjetja GiBit organiziramo aktivne odmore za 6 različnih skupin v podjetju. Priporočamo!”
 • Miran Šircelj, vodja trženja, Avtera d.o.o.
  “Izbrali smo delavnico s poudarkom na sedečem delu. Nismo zgrešili. Tematika je za naše podjetje več kot aktualna. Teorija podprta s praktičnimi vajami, ki smo jih izvajali, je bila skrbno izbrana in izvrstno prezentirana. S podjetjem GiBit smo sodelovali že v preteklosti in naše izkušnje so bile nadvse pozitivne. Preudaren, strokoven, temeljit, pa tudi sproščen pristop so odlike te mlade, simpatične ekipe športnih zanesenjakov. Načrtujemo nadaljnje sodelovanje. Priporočamo.”
 • Katja Krumpak, kadrovska služba, SIJ d.d.
  “V podjetju SIJ d.d. smo pisarniški zasedenosti želeli dati protiutež in si razgibati vsakdanjik. V Gibitu so nam pripravili odlično delavnico, ki nas je s strokovnimi nasveti ter prikazom in izvajanjem preprostih, a učinkovitih vaj, prepričala, da se splača »zmigati« za svoje zdravje vsak dan. Delavnica je potekala v sproščenem, prijetnem in spodbudnem ozračju, učinek pa na koncu ni bil dober le za naše telo, ampak tudi duha.”
 • Irena Burja, kadrovska služba, SMARTCOM d.o.o.
  “Na delavnico Sedeče delo smo se prijavili že drugič, saj smo ugotovili, da so jo naši zaposleni izredno dobro sprejeli. Določene modrosti je dobrodošlo slišati večkrat, prav tako ni nikoli dovolj poudarjanja pomena aktivnih odmorov. Vaje, ki smo jih izvajali na delavnici bi morale postati del vsakdana v vsakem podjetju, ki se zaveda pomena zdravja in dejstva, da za svoje zdravje v največji meri lahko naredi največ vsak posameznik sam. Zaposleni smo se po delavnici počutili veliko bolje, bili smo polni energije in elana za delo. Glede na pestrost ponudbe, ki jo nudi Gibit, razlogov za sodelovanje tudi v prihodnje ne bo manjkalo”
 • Petra Štrukelj, direktor kadrovska služba, HOFER trgovina d.o.o.
  “Delavnica Sedeče delo je bila ravno pravšnji preplet teorije, pogovora in praktičnih vaj. Kar nekaj smo jih udeleženke lahko izvedle celo v petkah! Pohvalile bi sproščen, a hkrati profesionalen pristop predavatelja. Dal nam je potrebno znanje in motivacijo, da par minut dnevno namenimo razgibavanju kar na delovnem mestu. Priporočamo!”
 • Nika Ribič, kadrovska služba, OPTISIS D.O.O.
  “Našo delavnico Sedeče delo lahko opišem z naslednjimi besedami: poučno, koristno, strokovno in sproščeno. Preproste, praktične in nove nepoznane vaje, z nasveti in napotki za samostojne vaje za aktivne odmore med delovnim časom. Takoj je bilo jasno, da imate bogate izkušnje. Glede na to, da imate zelo zanimivo in raznoliko ponudbo, bomo še sodelovali.”
 • Pokličite nas ali nam pišite

  Telefon: 040 331 833
  Mail: online@gibit.si
  Kontaktni obrazec   Ime in priimek

   E-pošta (obvezno)

   Sporočilo